Dutch event: Trans en bloot

Finally there’s a Dutch equivalent to the widely-acclaimed TransBare All retreat. If you don’t speak Dutch but wish to attend anyway, contact the organisation. I’m sure it will be great, so be quick!:

~

Meld je uiterlijk 24 april aan!

Eerste Trans & Bloot Weekend voor transmannen

imagesearchBegin mei 2015 organiseert Transman.nl het vernieuwende Trans & Bloot Weekend. Tijdens dit weekend bieden we een afwisselend programma met diverse workshops rondom het thema “thuis voelen in je lichaam”. Aanmelden voor het weekend kan tot en met 24 april. Dus… hak de knoop door en meld je snel aan!

Het Trans & Bloot Weekend (TBW) is van 1 t/m 3 mei 2015. Tijdens het TBW zijn er diverse workshops, waarin we praten, voelen, ervaringen uitwisselen en/of creatief bezig zijn. Het programma is afwisselend, zodat er voor ieder wat wils is. We zullen het dit weekend o.a. hebben over: Verwachtingen, Uit de kleren!, Over de brug en In of uit de kast?.
Tijdens het weekend is er natuurlijk ook veel gelegenheid voor ontmoeting, onderlinge uitwisseling en gezelligheid.

Veiligheid
Vanwege het thema van het TBW is er veel oog voor ieders veiligheid. We vinden het juist als groep belangrijk om elkaars grenzen te respecteren. Zo garanderen we een veilige omgeving voor alle deelnemers.

Positieve invloed
Jochem over het Britse TBW: “Dit weekend heeft me zoveel opgeleverd! Ik vond het doodeng om erheen te gaan, maar het was ontzettend goed. Het weekend was heel erg leuk en gezellig. De bloot-workshop was even spannend, maar de sfeer was zo veilig dat ik me volkomen vrij voelde om wat kleding uit te trekken. Ik ben niet helemaal bloot gegaan, maar dat hoefde ook niet. Het weekend heeft me meer zelfvertrouwen opgeleverd, en ik heb mijn lichaam meer leren waarderen. Ik had niet verwacht dat dit weekend zo’n positieve invloed zou hebben!”

Kosten
De deelnemersbijdrage is € 100 per persoon.
Als de deelnemersbijdrage de reden is dat je je niet aanmeldt, neem dan contact met ons op. In overleg is voor een aantal deelnemers een korting mogelijk.

Meer info en aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kun je terecht op: www.transenbloot.nl
Of mail naar: info@transenbloot.nl of bel/sms naar: 06 108 63 714.

Advertisements

One response

  1. This November, from 25 to 27 November 2016, we even have an English Trans & Bare Weekend! This weekend is for people of all genders. So, do join us if you’re interested!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: