Get caught in The Web

the-web-amsterdam-transgender

UPDATE: EVENT IS NOW CANCELLED

The Web in Amsterdam is 1 van de eerste café’s waar ik als transman zeer welkom werd geheten. Enkele jaren geleden vond ik het hoognodig en belangrijk dat al die saaie homo’s ook eens door zouden gaan krijgen hoe knap en geil transmannen eigenlijk kunnen zijn, dus toog ik enthousiast naar verschillende cruising plekken, met wisselend succes. The Web was samen met Club Church de enige die al wat ervaring had met de harige variant van het trans-spectrum en gaf mij zelfs enkele slimme veiligheids tips waar ik zelf nog niet aan gedacht had, zoals: eerst iemand oppikken in de bar, en op dat moment in die veilige ruimte je transstatus onthullen, in plaats van dit te doen op een niet zelf gekozen moment in de niet-bewaakte darkroom.

Daarom was ik natuurlijk waanzinnig blij toen ik hoorde dat notabene The Web nu een trans event heeft! Het draagt de vreemde naam “Kiss of a Spider Woman”  en lijkt een initiatief van de ogenschijnlijk-niet-trans-maar-toch-sympatieke DJ Bo Monde. Ik ben er nu 3x langs geweest. Vooral de eerste keren was het duidelijk dat een aantal reguliere klanten een beetje schrokken van de aanwezigheid van transvrouwen (de variant op hakken)  en niet veel weten van transmannen maar als je een evenement als dit lang genoeg volhoudt, dan komt dat wel goed.

Verandering behoeft een lange adem!
Dus geef het een kans: elke 3e donderdag van de maand in The Web.

Andere nieuwe hangouts:

  • The Kiki in Getto
    “Soulfood, cocktails, tea, salacious gossip, fine music, art and performance, a marvelous party where everyone is welcome to fight ennui, relax and celebrate the fabulousness of all the colours in the gender rainbow.”
  • en een nieuwe editie van kink BDSM voor trans* personen in Nijmegen op 17 december 2017.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.